Akut Tandlæge Amager

Har du behov for en akut tandlæge i København, uden for din almindelige tandlæges åbningstider, henviser vi til tandlægevagten:

Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø

Telefon: 35 38 02 51 – www.tandvagt.dk

Akutte behandlinger hos Tandlægerne på Amager:

Når vi åbner vores klinik, kan du se frem til muligheden for at få akutte tandlægetider uden meromkostninger. Som tandlæger ved vi nemlig, at tandsmerter kan være blandt de værste smerter som man kan opleve. Det er derfor vigtigt for os, at give mulighed for hurtig behandling, såfremt at et uheldet skulle indtræffe eller at tandpine skulle opstå af andre årsager.

Vores akutte tider bliver ikke blot forbeholdt vores egne patienter. Er du derfor patient hos en anden tandlæge eller har du ikke været til tandlægen i mange år, hjælper vi dig gerne alligevel. Husk på at vores behandlere har stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk. Alle behandlinger foretages 100% smerterfrit, således at din frygt ikke skal blive en hindring for at få en akut tandbehandling.

Hos Tandlægerne på Amager vil vi holde åbent mandag til lørdag, således at langt de fleste akutte behandlinger kan fortages på vores klinik. Det er altid vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt efter at du får tandpine eller på anden måde får brug for en akut tandlæge. Vi har nemlig langt lettere ved at finde en tid til dig, hvis du eksempelvis kontakter os om formiddagen, sammenlignet med hvis du kontakter os kort tid før lukketid.

Husk på at du hos Tandlægerne på Amager, ikke vil blive opkrævet akut- eller weekendgebyr. Dette gør, at det er langt billigere at benytte os som en form for tandlægevagt, frem for at bruge Region Hovedstandens tandlægevagt (som du finder kontaktoplysningerne på ovenfor). Sidst men ikke mindst, vil vi kunne afslutte hele dit behandlingforløb på klinikken, hvilket ikke altid er tilfældet såfremt at du vælger Region Hovedstadens tandlægevagt. Tandproblemer som kræver opfølgning vil nemlig ikke ske hos tandlægevagten, men i en almindelig tandlægepraksis.